Privé ondersteuning

Het is niet eenvoudig om hond te zijn binnen onze hedendaagse samenleving. Na een decennium honden te trainen, te coachen en te begeleiden, privé en binnen opvangcentra, leert Ineke dat de struikelblokken binnen de mens-hond relatie vaak ligt bij de houding die onze cultuur aanneemt ten opzichte van honden. Haar intentie ligt bij het creëren van de ruimte en eenvoud die we nodig hebben om elkaar werkelijk te kunnen zien, (als hond, als mens, als individu, als deel van een relatie) los van maatschappelijke verwachtingen.

Ineke is er om vanuit haar meest authentieke zelf samen met jou te ontdekken waar mogelijkheden en grenzen liggen in het samenleven tussen jou en je hondse vriend. Ondersteuning bij Ineke legt de aandacht niet alleen op de hond, maar ook op jouw welzijn. Dit doen we samen met respect voor jouw openheid en grenzen, op een niet-oordelende en vooral empathische manier.

Voor ondersteuning bij het samenleven met je hond (en jezelf), kan je terecht bij Ineke in Herselt. Details omtrent de locatie ontvang je na het maken van een afspraak via Ineke@shewolf.be.

Ondersteuning voor mens en hond op een rustige, veilige plek.

Prijs: Ineke biedt privé ondersteuning volledig tvv Together Alive vzw. Jouw vrije bijdrage gaat naar de verzorging van de dieren die Ineke onder haar vleugels neemt. Meer info over bijdragen lees je hier.

Afspraakmogelijkheden:

Privé-ondersteuning is louter mogelijk op afspraak.

april tot november: ma-za tussen 14u en 17u.

december tot maart: enkel dringende aanvragen.