Privé ondersteuning

Fleur aan huis

Ontvangt u graag een huisbezoek, dan kan u terecht bij mens- en hondencoach Fleur Preckler. Fleur behandelt een ruime variatie aan problemen die mensen met hun hond ervaren. Van trekken aan de lijn, tot communicatieproblemen, hyperactiviteit, angstig gedrag en andere waarnemingen. Net als Ineke zal Fleur de focus leggen op het emotionele welzijn van de hond, en een goede relatie met zijn gezinsleden.

Voor meer informatie rond huisbezoeken, klik hier.

Contacteer Fleur via Fleur@shewolf.be

Ineke aan huis

Het is niet eenvoudig om hond te zijn binnen onze hedendaagse samenleving. Na een decennium honden te trainen, te coachen en te begeleiden, privé en binnen opvangcentra, leert Ineke dat de struikelblokken binnen ontwikkeling voornamelijk liggen bij de houding die onze cultuur aanneemt ten opzichte van deze honden. Haar intentie ligt bij het creëren van de stilte en eenvoud die we nodig hebben om elkaar werkelijk te kunnen zien, los van maatschappelijke verwachtingen. Gaandeweg specialiseerde ze zich in de ondersteuning van angst- en prikkelgevoelige honden met aangeboren gevoeligheden en/of ten gevolge van trauma. 

Ineke is er om vanuit haar meest authentieke zelf samen met jou te ontdekken wie deze hond is, en waar zijn mogelijkheden en grenzen liggen. Van daaruit kan hetzelfde licht geschenen worden op de mensen waar deze hond mee samenleeft, en zo ook op de mogelijkheden binnen deze relaties en omgeving.

Ten voordele van Together Alive vzw komt Ineke ter plaatse bij mensen die moeilijkheden ervaren in het samenleven met hun hond. Vanuit haar persoonlijke ervaring en kennis kan Ineke mee voelen en denken met oog op mogelijkheden en grenzen. Oprecht, eerlijk en echt. 

Voor meer informatie rond huisbezoeken, klik hier.

Contacteer Ineke via ineke@shewolf.be