Huisbezoek

Een huisbezoek kan inzicht brengen in de dagelijkse leefomgeving van de hond, en kan daarom waardevol zijn. Opteert u voor een huisbezoek? Lees hier hoe dit in z’n werk gaat.

Bij een huisbezoek komt onze hondencoach bij jou thuis voor een eerlijk gesprek. Tijdens dit gesprek zullen puzzelstukjes aan informatie verzameld worden, om jou zo gericht mogelijk individueel advies te kunnen verlenen. Onze coach kan ook naar beeldmateriaal vragen van jouw hond in verschillende contexten, wat dan tijdens dit consult zal besproken worden.

Ook jouw hond wordt zorgvuldig geobserveerd in zijn communicatie met zichzelf, zijn gezinsleden en zijn omgeving. Zo wordt naar een zo volledig mogelijk beeld gestreefd, alvorens er verantwoord advies kan worden verleend. Bovenal biedt onze hondencoach vooral een begripvol luisterend oor.

Hoe lang duurt een huisbezoek? Onze coach is gemiddeld 1,5u a 2u bij jou aanwezig.

Waar kan een huisbezoek plaatsvinden? Een huisbezoek kan plaatsvinden in heel Vlaanderen, maar hou wel rekening met oplopende vervoerskosten. Wenst u hierin te besparen, dan kan u contact opnemen met onze collega’s uit uw regio.

Hoeveel kost een huisbezoek? Krijgt u bezoek van Fleur Preckler, dan bedraagt de prijs voor een huisbezoek €50/u (gemiddeld 1,5u). Voorlopig rekent Fleur, afhankelijk van uw locatie, geen of lage vervoerskosten aan.

Ineke Vander Aa biedt enkel nog huisbezoeken als opvolging van een consultatie op de dierenartsenpraktijk, en afhankelijk van de problematiek en locatie. De prijs daarvoor bedraagt standaard €125 (gemiddeld 2u), met bijkomende vervoerskosten van €0,50/km heen en terug vanuit Herselt.

Deze prijzen zijn 21% btw inbegrepen. Betaling is mogelijk cash of via smartphone.

Opgepast: het uitvoeren van huisbezoeken is niet zonder veiligheidsrisico voor onze hondencoaches. We zijn daarbij zowel waakzaam voor mens als hond. Locaties worden steeds doorgegeven aan beveiliging, en we staan erop dat de hond altijd apart wordt gehouden bij de aankomst van de coach. Pas na toestemming van de hondencoach, wordt de hond aan het gezelschap toegelaten.