Huisbezoek

Een huisbezoek brengt inzicht in de dagelijkse leefomgeving van de hond, en kan daarom waardevol zijn. Opteert u voor een huisbezoek? Lees hier hoe dit in z’n werk gaat.

Bij een huisbezoek komt Ineke of Fleur bij jou thuis voor een eerlijk gesprek. Tijdens dit gesprek zullen puzzelstukjes aan informatie verzameld worden. Ook jouw hond wordt zorgvuldig geobserveerd in zijn communicatie met zichzelf, zijn gezinsleden en zijn omgeving. Zo wordt naar een zo volledig mogelijk beeld gestreefd, alvorens er verantwoord advies kan worden verleend. Bovenal bieden we een begripvol, luisterend oor.

Een huisbezoek van Shewolf kan ook confronterend zijn. Het is namelijk onze intentie om op een empathische manier in eerlijke communicatie te treden met jou en je gezinsleden, waaronder ook je hond. Dat betekent dat we soms gevoelige snaren raken over het emotionele welzijn van het gezin en de individuen die daarin leven. Wees dus bewust van jouw intentie ten opzichte van jezelf én je hond, alvorens je voor Shewolf kiest.

Wat doet Shewolf niet? Shewolf zal de hond er niet toe forceren om middels training, medicatie of andere vormen van conditionering te plooien naar de verwachtingen of wensen uit zijn omgeving.

Wat doet Shewolf wel? Shewolf stelt zich open voor de mogelijkheden en grenzen van ieders individu, om van daaruit openingen te creëren binnen de relationele ontwikkeling. We introduceren het idee dat ontwikkeling een steeds evoluerend proces is, zowel binnen individuen als binnen relaties. We helpen de focus te scherpen op wat is, zodat we de druk kunnen afnemen van wat volgens onze cultuur zou moeten zijn.

Hoe lang duurt een huisbezoek? We zijn gemiddeld 1,5u a 2u bij jou aanwezig.

Waar kan een huisbezoek plaatsvinden? Een huisbezoek kan plaatsvinden in heel Vlaanderen, maar hou wel rekening met oplopende vervoerskosten. Wenst u hierin te besparen, dan kan u contact opnemen met onze collega’s uit uw regio.

Hoeveel kost een huisbezoek? Krijgt u bezoek van Fleur Preckler, dan bedraagt de prijs voor een huisbezoek €50/u (gemiddeld 1,5u). Voorlopig rekent Fleur, afhankelijk van uw locatie, geen of lage vervoerskosten aan.

Ineke Vander Aa komt aan huis in ruil voor een vrije bijdrage tvv Together Alive vzw. Een consultatie kostte voordien gemiddeld €120 exclusief verplaatsingskosten. Donaties zijn welkom op het rekeningnummer van Together Alive vzw: BE60 0689 1058 2170.

Deze prijzen zijn 21% btw inbegrepen. Betaling is mogelijk cash of via smartphone.

Opgepast: het uitvoeren van huisbezoeken is niet zonder veiligheidsrisico voor ons. We zijn daarbij zowel waakzaam voor mens als hond. Locaties worden steeds doorgegeven aan beveiliging, en we staan erop dat de hond altijd apart wordt gehouden bij onze aankomst. Pas na onze toestemming, wordt de hond aan het gezelschap toegelaten. Gelieve deze regel te respecteren.