Dogsitief

Dogsitief_Facebook2_Tekengebied 1

Op 10 oktober 2019 publiceert Shewolf i.s.m. Brave New Books ‘Dogsitief: De hoogsensitieve hond begrijpen en begeleiden’.

Hoogsensitieve honden bestaan. Echt. Ze zijn niet flauw en ze zijn niet altijd de stille types of angsthazen. Hoogsensitieve honden kunnen ook een reputatie hebben van reactief of agressief gedrag. Ze kunnen hevig trekken aan de lijn of gênant blaffen in vreemde of drukke omgevingen. Ze kunnen bang zijn van een bezemsteel, razend zijn op fietsers, en vreemde gewoontes hebben waar je geen raad mee weet. Hoogsensitieve honden komen in allerlei vormen, maar hebben één ding gemeen: conditionering zoals gehoorzaamheidstraining en klassieke gedragstherapie bieden weinig inzicht of hulp op lange termijn. 

Dit boek neemt je bij de hand doorheen de praktijkvoorbeelden en hedendaagse wetenschappelijke kennis over deze populaire, maar vaak verkeerd begrepen karaktereigenschap, zodat jij straks jouw hoogsensitieve hond beter kan begrijpen en begeleiden. 

Ineke Vander Aa (1984) is professioneel hondencoach met aandacht voor de complexiteit van de emotionele beleving van honden. Ze werd gecertificeerd door Animal Behavior College, USA, en richtte in België Shewolf Dog Coaching op. Ineke heeft ervaring als dierenartsassistente, is de drijvende kracht achter Together Alive vzw en slaat de handen in elkaar met Kirafiki Rescue. In Dogsitief bundelt Ineke haar krachten als auteur en hondencoach.

De pre-orders voor dit boek zijn momenteel afgelopen. Vanaf 10/10/2019 kan u Dogsitief vinden bij uw boekhandel of via Bol.com.

Hardback: €29,95

Paperback: €24,95

 

 

Advertisements