Dogsitief lezing

Welkom bij de video-lezing van Dogsitief! 

Lang geleden, toen de wereld nog niet in de greep was van een zonderling virus, kwamen mensen samen om stil te staan bij hoogsensitiviteit bij honden. De lezing Dogsitief reisde twee jaar lang door België en was iedere keer volzet. Na de publicatie van het boek ‘Dogsitief’ in 2019, groeide de interesse alsnog. Het zou te jammer zijn om al die gepassioneerde hondenliefhebbers in de kou te laten staan wegens recente gezondheidsmaatregelen.

Daarom ontwikkelde Ineke Vander Aa deze video die de kern van de lezing samenvat op een persoonlijke manier met ruimte voor humor en beelden van honden die ons iets willen vertellen. De video duurt ongeveer 1u30. Tijdens het bekijken kan je pauzeren, terugspoelen en herbekijken, maar hou rekening met de afgesproken tijdsduur dat deze video voor jou beschikbaar is.

Na afloop kan je je vragen bezorgen aan Ineke rechtstreeks via Ineke@shewolf.be. In een volgend videofragment zal Ineke deze vragen persoonlijk voor je beantwoorden. Je krijgt per mail een update hiervan. 

Veel kijkplezier!

Opgelet: het is verboden deze pagina te delen.

(Vraag je je af waarom Ineke geen live-lezing uitvoert zoals zovele anderen dat doen? Simpel: Ineke heeft een hekel aan camera’s. Ze maken haar ongemakkelijk en niet een klein beetje nerveus. Live voor een camera voelt ze zich al helemaal onnozel. Dat zou haar concentratie beïnvloeden en knagen aan de kwaliteit van haar relaas. Soms is het helemaal ok om je comfort-zone te respecteren. Laat dit daarvan een voorbeeld zijn.)