Dogsitief, video-lezing

 

Shewolf staat onder andere bekend omwille van het boek met bijhorende lezing: Dogsitief, de hoogsensitieve hond begrijpen en begeleiden. Deze lezing wordt sinds enkele jaren ieder voor- en najaar op verschillende locaties in Vlaanderen georganiseerd, en kan telkens rekenen op een volle zaal met een gepassioneerd publiek.

Sinds de corona-maatregelen echter, dienen we creatief om te gaan met het aanbieden van deze lezing. Ook al versoepelt de overheid de veiligheidsmaatregelen, blijven we bij Shewolf toch liever voorzichtig. Daarom stellen we u de lezing voor in een originele, home-made docu-vorm. De video is educatief, hopelijk ook plezant, en vooral gemakkelijk te bekijken.

Deze video-lezing duurt ongeveer 1u30, en wordt op vaste dagen en uren exclusief aangeboden na inschrijving. Op onze evenementenpagina kan je terugvinden wanneer de video eerstvolgend beschikbaar is.

Hierboven kan je alvast de trailer terugvinden.

Hopelijk kunnen we op deze manier toch samen stilstaan bij de manier waarop we met onze honden (kunnen) omgaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s